OUR PROJECTS

Een kleine greep uit wat wij doen

Proud to Serve - Passie voor het vak

Passie

Met liefde voor het vak

De diensten van Proud to Serve worden met passie voor het vak, ervaring binnen de branche en betrokkenheid bij de opdrachtgever uitgevoerd, om zo de opdrachtgever zo veel mogelijk te ontzorgen. Proud to Serve past haar selectie aan op de gewenste sfeer en cultuur. Door de professionaliteit van Proud to Serve wordt de boodschap van uw product, dienst of goed overgedragen naar uw gasten.

DOEL

Samen het beste resultaat neer zetten

Het doel van Proud to Serve is om structureel werkzaamheden van opdrachtgevers uit handen te nemen en hiermee de werkdruk te verlichten. Om dit te realiseren denkt Proud to Serve met u mee, ook op de lange termijn. Proud to Serve zal de diensten uitvoeren op basis van uw wensen en behoeften, om op deze manier uw project zo goed mogelijk te laten verlopen. Proud to Serve werkt op een open, integere en toekomstgerichte wijze met haar opdrachtgevers. Er staat altijd één vast contactpersoon voor u klaar. Deze zorgt voor een goede samenwerking en de juiste informatieverstrekking tussen Proud to Serve en haar opdrachtgever.

Proud to Serve - Samen het beste resultaat
Proud to Serve - Ultieme gastvrijheid

Het resultaat

Ultieme gastvrijheid

Proud to Serve neemt de verantwoordelijkheid voor het gehele project of evenement. Door het initiatief te nemen, zelfstandigheid te tonen en het werk uit handen te nemen, verlichten zij de werkdruk. Het resultaat? Een evenement waarbij de gasten naar alle wensen bediend worden en waar u tevreden op kan terug kijken.

HAPPY CLIENTS

Proud to Serve is werkelijk een voorbeeld voor vele personele partners van hoe het wél kan. Geen vraag of zoveelste aanpassing in de planning is hen ooit te veel. Ze denken met je mee en zorgen voor een goede match op elk event. De medewerkers zijn gedreven, professioneel en staan altijd met een lach op het gezicht voor je klaar.

- OCEANDIVA

Als evenementen locatie heb je af en toe piekdagen waarop je extra personeel nodig hebt wat wij zelf niet in huis hebben. Wij willen natuurlijk professioneel en ervaren personeel hebben. In Proud to Serve hebben wij een fijne partner gevonden om ons hierin te voorzien.

- Brasserie Beeckestijn

Proud to Serve denkt met je mee, zodat de juiste mensen op de juiste plek staan tijdens het evenement. Hun medewerkers zijn altijd vriendelijk en erg behulpzaam.

- De Lichtfabriek

De afgelopen jaren heeft Proud to Serve ons enorm geholpen. Er wordt met ons meegedacht, goed geluisterd naar de behoeftes, duidelijk gecommuniceerd en de personeelsleden vulde ons team perfect aan. De personeelsleden zijn goed getraind, representatief, servicegericht en gastvrij. De kracht is dat iedereen van PTS met plezier werkt, passie heeft voor het vak en altijd net dat stapje extra zet ten opzichte van andere bureaus. Daarin maken jullie het verschil, ga zo door! 

- Gooiland

Professioneel team die van aanpakken weet en er altijd representatief uitziet! Wij zijn blij met jullie!

- Het Dorrup

Wij hebben een flexibel bedrijf waarin de planning elke week veranderd. Proud to Serve schakelt hier moeiteloos in mee. Ze zijn er precies wanneer je ze nodig hebt en met kundig personeel. Al jarenlang een prettige samenwerking.

- Horeca de Jansheeren

Wij werken al meerdere jaren met Proud to serve en zijn erg tevreden. Het personeel is altijd erg gemotiveerd om te werken en neemt werk uit handen. We zijn blij met het personeel en met de fijne samenwerking. Er word altijd goed meegedacht.

- Strandpaviljoen De KUSt

Al vele jaren werken we met Proud to serve samen in ons feesttheater Thalia te IJmuiden. In Thalia worden veelal zakelijke bijeenkomsten, chique diners en feesten gegeven vanaf 50 tot 500 personen. Wij zijn altijd zeer tevreden over zowel de organisatie, het personeel en de werkzaamheden die zij verrichten. Zij worden goed van tevoren geïnformeerd, zien er netjes uit en zijn veelal mensen die de horeca in het bloed hebben zitten en niet vies zijn van hard werken. Wij kunnen niet anders stellen dat het een fijne samenwerking is met dit bedrijf, die nagenoeg altijd telefonisch bereikbaar zijn!

- Thalia Theater