OUR SERVICES

Hospitality | Horeca | Promotie | Finance | Floormanagement

hospitality

Hospitality

horeca-1

Horeca

promotie

Promotie

finance

Finance

floor

Floormanagement

HOSPITALITY

De hospitality dienst van Proud to Serve zorgt voor een ideale combinatie van gastvrijheid en enthousiasme. Op verschillende manieren kunnen de dames en heren van Proud to Serve ingezet worden binnen de hospitality. De dames en heren heten bijvoorbeeld uw gasten welkom, nemen een jas aan bij de garderobe, staan uw gasten te woord als gastvrouw of –heer of verstrekken de juiste informatie als receptiemedewerker.

De hospitality dienst van Proud to Serve dient als het visitekaartje voor uw organisatie. De medewerkers hebben oog voor detail, beschikken over de juiste communicatieve vaardigheden, zijn gastvrij en zorgen voor een enthousiaste en charmante uitstraling. Door deze professionaliteit en passie zorgt de hospitality dienst van Proud to Serve voor een succesvol evenement.

Host(ess) nodig voor uw evenement?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

HORECA

Door middel van de horecadienst voorziet Proud to Serve u in alle gemakken op het gebied van horeca tijdens uw evenement. Door goed samen te werken, het nodige enthousiasme, persoonlijke aandacht en een hoge omloopsnelheid zorgen de horecamedewerkers voor een grote tevredenheid onder uw gasten.

De dames en heren van Proud to Serve beschikken over een gastvrije instelling, productkennis en kwaliteit. Zij hebben passie voor het vak, maken gebruik van een correcte benadering naar uw gasten en zijn representatief.

Proud to Serve heeft de mogelijkheid om de volledige personeelsindeling voor uw horeca in te vullen. De barmanager stuurt de barkeepers aan, houdt het overzicht, motiveert de barkeepers en is het aanspreekpunt. De barkeeper verzorgt het contact en de bestellingen van uw gasten. De runner verzorgt het logistieke proces achter alle bars, zorgt voor een propere werkomgeving en de eindtellingen. Daarnaast houden de banquetingmedewerkers zich onder andere bezig met het klaarzetten van uw zalen, het ontvangen van uw gasten, het overbrengen van informatie, het opnemen van bestellingen, het uitserveren van diners en het uithalen van tafels.

Door een combinatie van ervaring, kwaliteit en passie voor het vak zijn de horecamedewerkers van Proud to Serve inzetbaar van bruiloften tot bedrijfsevenementen.

Op zoek naar horeca professionals?

Laten we kennis maken!

PROMOTIE

De promotiedienst van Proud to Serve verzorgt voor u de juiste presentatie van uw communicatieboodschap voor uw product, dienst of goed door middel van onder andere een activatie, sampling, demonstratie of flyeractie.

De promotors van Proud to Serve maken uw concept realiteit. Zij voeren uw idee operationeel uit door het plaatsen van communicatiemiddelen en het verbaal promoten van uw merk. Zij zijn verantwoordelijk voor het creëren van de juiste merkbeleving en benadrukken nieuwe of bestaande producteigenschappen.

De dames en heren van Proud to Serve beschikken over communicatieve vaardigheden, zijn niet bang om op mensen af te stappen, zijn representatief en hebben de kracht om de gast te kunnen overtuigen. De spontane uitstraling en pro-actieve houding van de medewerkers zorgen voor inzetbaarheid bij pop-up winkels tot beurzen.

Uw product aan de man brengen?

Zet onze promotiemedewerkers in!

FINANCE

Als ervaren toeleverancier in de evenementenbranche, weet Proud to Serve hoe belangrijk het is dat de financiën of accreditatie in goede handen zijn op uw evenement. Ons finance-team bestaat daarom uit ervaren en betrouwbare mannen en vrouwen waar u op kunt rekenen. Onze medewerkers zijn vertrouwd met vrijwel ieder kassasysteem, hebben jaren ervaring en hebben een professionele en representatieve uitstraling.

Proud to Serve voert opdrachten uit op het gebied van finance met zowel kassières als hoofdkassières. Maar wij kunnen ook de complete financiën uit handen nemen en o.a. zelf muntenkassa’s leveren.

Ondersteuning nodig bij uw kassa's op het evenement?

Wij helpen u graag verder!

FLOORMANAGEMENT

De floormanagement dienst neemt de verantwoordelijkheid voor het gehele reilen en zeilen op de locatie van uw evenement. De floormanagers van Proud to Serve zijn het aanspreekpunt op uw locatie, zorgen ervoor dat het evenement vlekkeloos verloopt en zijn een verlengstuk van uw organisatie.

De floormanagers van Proud to Serve zorgen voor alles met betrekking tot personeel, leveranciers en aankleding. Zij controleren alle aspecten voorafgaand het evenement, voorkomen problemen, houden de wensen van de klant voor ogen en voeren de niet voorziene veranderingen door, in samenspraak met u.

De floormanagers van Proud to Serve zijn zelfstandig, betrouwbaar, creatief, stressbestendig en kunnen het overzicht bewaren. Zij voeren het draaiboek uit, letten op de details en zorgen voor een succesvol project. Zij voeren dit uit bij onder andere bedrijfsevenementen, lanceringen, pop-up winkels en horecagelegenheden.

Op zoek naar iemand die de uitvoering van uw evenement kan oppakken?

Wij zijn u graag van dienst!

PROUD TO SERVE EVENTS

Op zoek naar iemand die u volledig kunt ondersteunen bij de organisatie van uw evenement?

Proud to Serve Events is een allround evenementenbureau. Wij helpen bedrijven en particulieren bij het organiseren van onvergetelijke evenementen en bij het creëren van bijzondere herinneringen. Door onze jarenlange ervaring binnen de evenementenbranche in diverse sectoren weten wij precies waar we over praten.