OVER ONS

Proud to Serve is een hospitality bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van diensten op het gebied van hospitality, promotie, horeca en floormanagement. Proud to Serve biedt u de ervaring en kwaliteit, dat feilloos aansluit op uw wensen.

Het doel van Proud to Serve is om structureel werkzaamheden van opdrachtgevers uit handen te nemen en hiermee de werkdruk te verlichten. Om dit te realiseren denkt Proud to Serve met u mee, ook op de lange termijn. Proud to Serve kent haar personeelsbestand door en door en zal de medewerkers uitkiezen op basis van uw wensen en behoeften, om op deze manier uw project zo goed mogelijk te laten verlopen. Proud to Serve werkt op een open, integere en toekomstgerichte wijze met haar opdrachtgevers. Er staat altijd één vast contactpersoon voor u klaar. Deze zorgt voor een goede samenwerking en de juiste informatieverstrekking tussen Proud to Serve en haar opdrachtgever.

GESCHIEDENIS

CheckCrew Events & Promotions is een events- en promotiebureau dat zich richt op het leveren van diensten binnen de publieke- en zakelijke evenementenbranche op het gebied van onder andere op- en afbouw, horeca, finance en promotie. In 2014 is het besluit genomen om een onderscheid te maken tussen de publieke en zakelijke evenementenbranche, dit leidde tot het ontstaan van Proud to Serve.

MISSIE

De diensten van Proud to Serve worden met passie voor het vak, ervaring binnen de branche en betrokkenheid bij de opdrachtgever uitgevoerd, om zo de opdrachtgever zo veel mogelijk te ontzorgen. Proud to Serve past haar selectie van medewerkers aan op de gewenste sfeer en cultuur. Door de professionaliteit van Proud to Serve wordt de boodschap van uw product, dienst of goed overgedragen naar uw gasten.

VISIE

Het leveren van de diensten van Proud to Serve binnen de hospitality branche in zowel binnen- als buitenland, waarbij de zorgen van de opdrachtgever volledig uit handen worden genomen.